Γιατί αποκλειστικότητα?

Πόσα τετραγωνικά?

Έτος κατασκευής?

Αντικειμενική αξία?

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, πολλές φορές, αυτές

οι απλές απορίες δεν είναι εύκολο ν΄ απαντηθούν…

Στεκόμαστε στο πλευρό σας,

δίνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας…

Αναθέτοντας αποκλειστικά το ακίνητό σας σε εμάς, σας προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες, με σκοπό τη σωστή προετοιμασία του ακινήτου ώστε να ξεχωρίσει, και με σκοπό να μπορεί να πουληθεί άμεσα σε ικανοποιητική τιμή

Τι παρέχει η Lodestar με την αποκλειστική Ανάθεση

1.Πολεοδομικός έλεγχος

Παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη νομιμότητα των ακινήτων που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Πραγματοποιούμε αυτοψία στο ακίνητο και σας ενημερώνουμε σε ό,τι αφορά τη νομιμότητα του κτιρίου και των επιμέρους χώρων του.

2. Τεχνικός έλεγχος

Έμπειρος μηχανικός επισκέπτεται το ακίνητο σας, και με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού ελέγχει καίρια σημεία του ακινήτου όπως: ύδρευση, αποχέτευση, υδραυλικά, ηλεκτρικά, μηχανολογικά, θερμομόνωση, υγρασία, κατάσταση φέροντος οργανισμού, γενικότερη κατάσταση.

3. Νομικός έλεγχος

Πραγματοποιείται έλεγχος από το νομικό τμήμα στους τίτλους του ακινήτου για τυχόν λάθη ή παραλείψεις καθώς και έλεγχος για τυχόν βάρη (υποθήκες, προσημειώσεις, κατασχέσεις κτλ ) του τωρινού ή προηγούμενου ιδιοκτήτη.

4. Επαγγελματική φωτογράφιση και βίντεο

Η εικόνα ειναι ό,τι πιο σημαντικό για να δημιουργήσει το ενδιαφέρον του αγοραστή, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, επαγγελματίες φωτογραφοι με τον πλεον συγχρονο εξοπλισμο αναλαμβανουν την αναδειξη του ακινητου σας.

5. Στοχευμένη προώθηση σε Ελλάδα & εξωτερικό

Αναλόγως τον τύπο του ακινήτου και το κοινό που πιθανόν να απευθύνεται, θα γίνει στοχευμενη διαφίμησησε συνεργαζόμενα μέσα στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό, καθώς μεγαλύτερο μερος των αγοραστών είναι ξένοι. Ταυτόχρονα, το ακίνητο προωθείται στα γραφεία μας και στο δικό μας site.

6Εκτίμηση Ακινήτου

Παρέχονται ακριβείς και εμπεριστατωμένες εκτιμήσεις της εμπορικής αξίας των αξιών των ακινήτων, στηριζόμενες στη σωστή γνώση της αγοράς, στα συγκριτικά στοιχεία καθώς και στη μελλοντική αξιοποίησή τους. Οι πελάτες μας λαμβάνουν πλήρη έκθεση για το ακίνητο του ενδιαφέροντός τους, η οποία συνάδει με τα διεθνή πρότυπα.

7. Βεβαίωση μηχανικού για τη μεταβίβαση

Αν το ακίνητο δεν εχει αυθαιρεσίες, προχωράμε άμεσα στην έκδοση της απαραίτητης βεβαίωσης χωρίς κόστος για εσάς, ενώ αν υπάρχουν πολεοδομικές αυθαιρεσίες, μέσα από τη μεγάλη εμπειρία των μηχανικών μας, προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις ώστε να αποφευχθούν μεγάλα κόστη και μεγάλο χρόνοι.

8. Ενεργειακό πιστοποιητικό

Αν το ακίνητο δε διαθέτει ΠΕΑ και απαιτείται η έκδοσή του για τη μεταβίβασή του, αναλαμβάνουμε την έκδοσή του χωρίς καμία χρέωση.